Categorii

Viziteaza site-ul Blu3vision.ro pe ShopMania

Cum comand?

Blue Vision Serv va pune la dispozitie urmatoarele mijloace de a plasa o comanda :

Comanda plasata telefonic - Daca doriti sa intrebati orice detalii legate de un produs, sau de un servicu oferit de compania noastra inainte de achizitionare, specialistii nostrii va stau cu placere la dispozitie la telefon : 0765.609.644.

Comanda plasata pe site : - Pentru a plasa o comanda pe site este necesar sa va creati un cont de utilizator .Dupa ce contul a fost creat puteti incepe cumparaturile pe site-ul nostru.Astfel in momentul in care ati gasit produsul dorit apasati butonul "Cumpara" si veti fi redirectionat catre "Cosul de cumpraturi". Din aceasta pagina aveti posibilitatea sa actualizati cantitatea produselor adaugate in cos,sa renuntati la anumite produse pe care nu le mai doriti , sa continuati cumparaturile (apasa butonul "Inapoi la magazin") sau sa  finalizati comanda(apasa butonul "Inainte").

Finalizare Comanda - Pentru a finaliza o comanda este necesar ca dumneavoastra sa alegeti adresa de livrare si adresa de facturare a produselor comandate,dupa acest pas este necesar ca dvs. sa cititi si sa acceptati "Termenii si conditiile" site-ului nostru, sa alegeti metoda de livrare a produselor si modalitatea de plata agreata de dumneavoastra. Odata finalizati acesti pasi ,pentru a finaliza comanda apasati butonul "Confirm comanda".

Dupa ce comanda a fost plasata pe site un consultant din partea www.blu3vision.ro va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea ferma a comenzii plasate si stabilirea detaliilor de livrare a comenzii.