Categorii

Viziteaza site-ul Blu3vision.ro pe ShopMania

Termeni si conditii

1. Drepturi de autor

Intrgul continul al site-ului Blu3vision.ro (imagini,texte,grafice,simboluri,embleme de grafica ,scripturi,programe si alte date) este proprietatea S.C. BLUE VISION SERV S.R.L. si este protejat de legea dreptului de autor precum si de alte legi priviind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Sc. Blue Vision Serv Srl a oricaror elemente mentionate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site 

Sc. Blue Vision Serv Srl nu le confera utilizatorilor site-ului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrar intereselor Sc. Blue Vision Serv Srl. .

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite exact in forma in care vin de la producator si, de asemnea, in limita stocului disponibil.

Sc. Blue Vision Serv Srl. nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la scopul achizitionarii produselor de pe acest site de catre clienti terti si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a produselor si a eventualelor prejudicii provocate de utilizarea lor in mod necorespunzator.

Sc. Blue Vision Serv Srl. nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu informativ ,iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginileprezentate(culoare,accesorii,aspect,etc.). Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul blu3vision.ro. Sc. Blue Vision Serv Srl. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz specificatiile cat si preturile acestora. Societatea noastra nu isi asuma nicio responsabilitate referitoare la scopul achizitionarii produselor, si nici in ceea ce priveste modul de utilizare a acestora. Lansarea comenzii, e-mail-ul care se transmite automat dupa primirea comenzii si discutiile purtate telefonic,prin e-mail sau prin orice alte mijloace ,cu personalul Sc. Blue Vision Serv Srl. , nu constituie acceptarea ferma a comenzii.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate pe site-ul blu3vision.ro sunt exprimate in Lei si includ toate taxele, insa nu includ cheltuielile de livrare.Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic de catre un reprezentant Sc. Blue Vision Serv Srl. inainte de livrare.Comenzile se livreaza,de regula,in 1-2 zile lucratoare prin intermediul firmelor de curierat rapid. Acest timp decurge din momentul confirmarii telefonice a comenzii de catre un reprezentant al magazinului. Comenzile postate pana in ora 12:00 vor fi prelucrate si expedate in aceeasi zi(in limita stocului disponibil), urmand a se stabilii telefonic situatia comenzii. Produsele vor fi expediate prin intermediul unei firme de curierat/posta,costurile de expediere si ramburs fiind suportate de catre cumparator. Suma specificata pe factura reprezinta doar costul produselor achizitionate, costul transportului fiind facturat separat de catre firma de curierat. Daca livrarea produselor se face prin intermediul curierului Sc. Blue Vision Serv Srl.  costul transportului(daca este cazul) va fi specificat in factura.

Plata se face in sistem ramburs sau se poate achita in avans (Transfer bancar sau OP).

Sc. Blue Vision Serv Srl.  nu poate fi considerata responsabila pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forta majora.

Telefon Garantii si reclamatii blu3vision.ro : 

  • 0765.609.644

Procedura de retragere din contract

Consumatorul informeaza Sc. Blue Vision Serv Srl. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din urmatoarele variante : model formular sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil(preferabil e-mail). Consumatorul are la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatiile care revin Sc. Blue Vision Serv Srl.

Restituirea integrala a sumelor primite,inclusiv costurile livrarii(exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard, si anume cea mai ieftina). Rambursarea sumelor se va face folosid aceleasi modalitati de plata rezonabil aplicabile(in cazul platii numerar la livrare,rambursarea se va face prin transfer in contul bancar transmis neechivoc de consumator sau prin mandat postal). Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in cel mai scurt timp de la receptionarea produselor (maxim 7 zile).

Obligatiile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate Sc. Blue Vision Serv Srl. personal sau predate unei persoane autorizate(curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile calendaristice de la anuntatea diciziei de retragere din contract . Consumatorul suporta costurile de returnare.Consumatorul este responsabil  doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii,caracteristicilor si functionarii produselor.

Limitarea responsabilitatii pentru alte site-uri,server,browser

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Sc. Blue Vision Serv Srl. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor,acestea incluzand modificari ale site-ului ,setari,sau actualizari ale bazei de date, cum de asemenea, nu va putea fi raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului , ori pentru actualizarea produselor si a preturilor.

Declinarea responsabilitatii

Exista posibilitatea unor diferente intre imaginea produsului prezentata pe site si produsul fizic,mai ales cu privire la nuanta culorii acestuia, a desgnului ori in ceea ce priveste accesoriile. Acestea nu afecteaza functionalitatea ori destinatia produsului.

Litigii si dispozitii finale

Orice alta problema legata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile de la data sesizarii in scris a problememlor,de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit solutionarea pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata.