Categorii

Viziteaza site-ul Blu3vision.ro pe ShopMania

Garantie

Produsele comercializate prin intermediul site-ului blu3vision.ro beneficiaza de garantie(conform normelor legislative in vigoare) - aceasta fiind oferita pentru fiecare produs in parte.

Perioada de ganratie a produselor comercializate pe site-ul blu3vision.ro variaza intre 12 luni si 60 de luni, in functie de producator si de destinatia produsului respectiv. Perioada de garantie a fiecarui produs este specificata in pagina produsului respectiv la sectiunea "Detalii Produs" .

Certificatul de garantie se va transmite catre client intodeauna impreuna cu factura, dupa confirmarea comenzii.

Pentru acordarea garantiei, produsele trebuieinsotite de factura si certificatul de garantie,accesoriile aferente(daca este cazul) cat si de ambalajele(cutiile) originale. Daca aceste conditii nu sunt respectatemdupa receptionare-se va face o evaluare a produsului ,Sc. Blue Vision Serv Srl. , rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului(intodeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).

In cazul expedierii unui produs catre service pentru garantie,acesta trebuie sa seoseasca exclusiv prin Curier rapid/Posta Romana si cu taxele de expediere achitate de catre client.

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati,vicii ascunse sau nereguli de functionare,costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, este suportat de catre Sc. Blue Vision Serv Srl. .

Pentru produsele returnate pentru garantie si la care nu se constata nereguli, clientul va suporta si taxele de returnare.