Categorii

Viziteaza site-ul Blu3vision.ro pe ShopMania

Despre noi

BLUE VISION SERV SRL  este o companie infiintata in anul 2013 , avand ca pricipal domeniu de activitate Instalarea,modificarea si mententanta sistemelor de securitate . Firma detine in acest sens licenta de functionare eliberata de catre I.G.P.R. conform legii nr.333/2003.
Licenta IGPR
Personalul nostru,tanar,cu o bogata experienta si cunostiinte in domeniu se afla intodeauna la dispozitia clientului pentru a oferii suportul si sfaturile necesare pentru ca dvs. sa alegeti intodeuana sistemul de securitate sau serviciile care vi se potrivesc perfect.
Obiectivul nostru este acela de a oferii clientilor confortul si siguranta unui camin sau a unei afaceri protejate impotriva raufacatorilor. Punem la dispozitia dumneavoastra o gama variata de produse din toate domeniile de securitate : supraveghere video, antiefractie,control acces.
Toate produsele comercializate sau folosite de noi respecta cerintele europene in vigoare.
Pentru clientii nostrii oferim suport tehnic gratuit pentru obiectivele pe care doresc sa le protejeze. Tehnicienii si inginerii nostrii sunt oricand la dispozitia dumneavostra cu sfaturi utile legate de amplasarrea echipamentelor de securitate in obiectiv , sau de tipul echipamenteului care trebuie folosit pentru ca dumneavostra sa beneficiati intodeauna de un sistem de securitate performant, configurat intodeauna cerintelor dvs. .
De asemnea avem o experienta vasta in domeniul telecomunicatiilor ,astfel datorita experientei dobandite de-a lungul timpului(6 ani de experienta) putem sa oferim cu maxima incredere servicii de proiectare, instalare si mentenanta pentru retele de telecomunicatii , indiferent de natura lor(fibra optica sau UTP).Pentru a putea oferii clientilor nostrii servicii de inalta calitate detinem si folosim intodeauna echipamente de ultima generatie din domeniul telecomuncatiilor. Inginerii nostri IT pot configura orice tip de server pentru ca afacerea dumneavoastra sa functioneze la cele mai inalte standarde. Oferim de asemena consultanta GRATUITA in domeniul IT.
DATELE NOASTRE DE CONTACT SUNT URMATOARELE :

SC. BLUE VISION SERV SRL.
C.U.I. : 32218993
Reg. Comertului : J40/11147/2013
Sediul Social : aleea Madarasi nr.5, sect.3 , Bucuresti, cod postal : 032305
IBAN : RO03BTRLRONCRT0227138101
Banca : Banca Transilvania - Sucursala Lucretiu Patrascanu
E-mail : office@blu3vision.ro
Telefon : 0765.609.644
Skype : blu3vision 
Yahoo MESS : blu3_vision